Como evitar el tabaco

Com evitar el tabac?

Com evitar el tabac?

T'hem preparat una sèrie de recursos audiovisuals i imatges per a no caure en l'addicció al tabac i les seues noves formes de consum.

Cómo evitar tabaco botón

Recursos per a l'alumnat

Ací podràs trobar diferents recursos que et permetran a conéixer els efectes nocius del tabac i les seues noves formes.

Eines lúdiques

Per mitjà de diferents recursos podràs aprendre sobre els efectes del tabac a nivell individual i comunitari.

Audiovisual

En aquest apartat es troba el Concurs Europeu “Classes sense Fum” de la Comunitat Valenciana i una recopilació de vídeos generals que et permetran conéixer els efectes del consum de tabac.

Recursos per al professorat

Recopilació de recursos diferents per a ajudar-te com a docent a desenvolupar activitats relacionades amb la prevenció del tabaquisme o la deshabituació tabàquica a l'aula.

Per a Reflexionar

Documents i enllaços a pàgines web que et permetran reflexionar sobre el tabac i el seu pes en la societat.

Fonts d'Informació

Les estadístiques sobre el tabac no deixen lloc a dubtes i poden ser ideals per a observar gràficament la magnitud d'aquest important problema de salut.

Footer

Per un món sense fum. Allibera't del tabac.

El tabaquisme és la primera causa de malaltia i mort evitable i afecta al 22% de la població valenciana. Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es desenvolupa una estratègia d'accions preventives i d'atenció per a disminuir la incidència del tabaquisme, entre les quals es troba aquesta Aula Virtual, amb material dirigit a la població més jove i al professorat perquè, entre totes i tots, acabem amb el tabac.