Recursos para el alumnado

Recursos per a l’alumnat

Adolescents lliures del fum del tabac

Adolescents lliures del fum del tabac és un recurs disponible en anglès i també en castellà.

Un gran recurs per a adolescents que hui fumen, que estan pressionats per a fumar o que no poden decidir-se a deixar de fumar.

Aquest lloc compta amb informació fiable i eines que t’ajudaran a prendre decisions i ser conscient de la problemàtica del tabaquisme.

 

En Anglès  En Castellà

Adolescents lliures del fum del tabac

 

Recursos para el alumnado 2

CDC

CDC

Aprén sobre els perills del tabac i la importància de no començar a fumar. Informació desenvolupada per Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC) dels Estats Units d’Amèrica.


Visitar lloc

The real cost

The real cost

Coneix les conseqüències de fumar i informa’t per a deixar el seu consum. Campanya desenvolupada per l’Administració d’Aliments i Medicaments dels EUA.

 


Visitar lloc

Recursos para el alumnado 3

Truth

Truth

(En anglés) La campanya Truth® (Veritat) és la campanya educativa antitabac per a joves més gran que s’ha fet. Exposa les pràctiques de fabricació i de màrqueting de les grans tabaqueres i destaca els estralls del tabac.

Truth Initiative

Truth Initiative

(En anglés) Aquesta iniciativa permet als joves marcar la diferència en les seues comunitats i escoles oferint solucions, idees i estudis de cas d’associacions comunitàries reeixides per a combatre el consum del tabac.

Project Prevent

Project Prevent

(En anglés) Project Prevent: SOS «Projecte de Prevenció» és un programa de prevenció del tabac a través de la campanya Erradicar el Tabaquisme (Stamp Out Smoking) del Departament de Salut d’Arkansas.

Recursos para el alumnado 4

Fumar Empesta

Smoking Stinks

Smoking Stinks (en anglés): «Fumar Empesta» destaca els efectes que fumar pot fer al teu cos.

Aquesta pàgina web també ofereix consells útils per a evitar que adolescents fumen i ofereix jocs per a transmetre millor el missatge.

Compta amb dos llocs: un per a pre-adolescents i un altre per a adolescents.

 

Preadolescents   Adolescents

Recursos para el alumnado 5

SUBSTÀNCIES ADDICTIVES EN EL TABAC

SUBSTÀNCIES ADDICTIVES EN EL TABAC

Declarat d’Interés pel Pla Nacional sobre Drogues. Esment d’Honor Premi Reina Sofia 2000. Patrocinat per la Generalitat Valenciana i Servei acreditat pel Govern de Canària

 

Visitar Lloc

Footer

Per un món sense fum. Allibera't del tabac.

El tabaquisme és la primera causa de malaltia i mort evitable i afecta al 22% de la població valenciana. Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es desenvolupa una estratègia d'accions preventives i d'atenció per a disminuir la incidència del tabaquisme, entre les quals es troba aquesta Aula Virtual, amb material dirigit a la població més jove i al professorat perquè, entre totes i tots, acabem amb el tabac.