Documentos de apoyo 2

Documents de suport

Documentos de apoyo 1

QUÈ ÉS EL QUE PANSA QUAN DEIXES DE FUMAR?

MUY INTERESANTE

Revista d’interés. El tabaquisme és una de les principals causes de mort evitable en el món. Malgrat això, algunes persones que fumen no intenten deixar-ho perquè pensen que les millores en la seua salut i benestar seran a llarg termini. En aquest article es plasmen els ràpids beneficis de deixar de fumar. Spoiler/Sorpresa: Els beneficis reals són molt més ràpids!


CLAUS PER A DEIXAR DE FUMAR

MINISTERI DE SANITAT I CONSUM.

Aquesta guia presenta les millors opcions al teu abast per a deslliurar-se del tabac per sempre. Ací trobaràs les claus que contribuiran i facilitaran la presa de decisions per a deixar de fumar. No hi ha remeis màgics amagats entre les pàgines d’aquesta guia, però seguint els passos proposats, avançaràs cap a l’objectiu final: deixar de fumar definitivament.


Footer

Per un món sense fum. Allibera't del tabac.

El tabaquisme és la primera causa de malaltia i mort evitable i afecta al 22% de la població valenciana. Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es desenvolupa una estratègia d'accions preventives i d'atenció per a disminuir la incidència del tabaquisme, entre les quals es troba aquesta Aula Virtual, amb material dirigit a la població més jove i al professorat perquè, entre totes i tots, acabem amb el tabac.