Audiovisual

Audiovisual

 

 

 

Audiovisual 2

Vídeo sobre la prevenció del consum de tabac: Nicotine Use and Teens (En anglés)

Vídeo per a previndre el consum de tabac, que mostra els riscos associats de la nicotina en adolescents. Realitzat pel National Institute on Drug Abuse (els EUA).

 

Visitar web

Audiovisual 3

Wolframi, un tipus amb química

Aquest curt protagonitzat per Wolframi pot ser un punt de partida excel·lent per a comprendre com la química pot presentar-se de manera amena i transmetre aspectes positius. Elaborat per Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Espanya).

 

Visitar web

Audiovisual 4

Sanitat adverteix: el cigarret electrònic també és perillós

Sanitat ha recomanat no consumir cigarrets electrònics ni tabac sense combustió pel seu risc per a la salut. S’han trobat substàncies cancerígenes en els seus líquids i vapors. A més tenen la mateixa quantitat de nicotina o més que els cigarrets normals. A més tenen la mateixa quantitat de nicotina o més que els cigarrets normals.

 

Veure en RTVE

Audiovisual 5

La ciència de la salut – Encara fumes?

El tabaquisme és una autèntica epidèmia amb conseqüències irreversibles per a la salut. En el vídeo descobrirem les conseqüències d’una addicció que pot marcar-nos per sempre.

 

Veure en RTVE

Audiovisual 6

Plataforma «The real cost»

(En anglés)

En aquesta plataforma trobaràs vídeos curts del canal «The Real Cost» (En anglés), orientada a la conscienciació sobre els problemes que suposa per a la salut el consum del tabac en totes les seues variants.

 

Visitar el canal

Footer

Per un món sense fum. Allibera't del tabac.

El tabaquisme és la primera causa de malaltia i mort evitable i afecta al 22% de la població valenciana. Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es desenvolupa una estratègia d'accions preventives i d'atenció per a disminuir la incidència del tabaquisme, entre les quals es troba aquesta Aula Virtual, amb material dirigit a la població més jove i al professorat perquè, entre totes i tots, acabem amb el tabac.