apps y herramientas informáticas 1

Apps i eines informàtiques

apps y herramientas informáticas 2

FLORÈNCIA – ASSESSORAMENT ONLINE PER A DEIXAR DE FUMAR

OMS

Li presentem a Florència, la nostra treballadora electrònica de la salut que l’ajudarà a deixar de fumar tabac. Després d’una breu conversa per vídeo o missatges de text, Florència el pot ajudar a guanyar confiança i fixar un pla per a deixar de fumar. A més, li recomanarà aplicacions o línies telefòniques gratuïtes d’ajuda. Es necessita accés a micròfon i càmera.
Desenvolupat per l’OMS.


apps y herramientas informáticas 3

Aplicacions

Icona app Respirapp (AECC)Respirapp (AECC)

App per a tota la població que ha decidit deixar de fumar i necessita ajuda. Conté una guia d’orientació i suport en 4 fases. Deixar de fumar en 28 dies és possible. Aplicació desenvolupada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Icono app S'acabó(Societat Espanyola d’Especialistes en Tabaquisme)S'acabó (SEDET)

S´ACABO és una aplicació per a deixar de fumar de la Societat Espanyola d’Especialistes en Tabaquisme (SEDET), on trobaràs consells i ajuda per a poder fer front a les primeres setmanes sense fumar.

apps y herramientas informáticas 4

apps y herramientas informáticas 5


Smoke Free Movies

(En Anglés).

Plataforma web «Smoke Free Movies».

Plataforma que quantifica l’aparició del tabac en pel·lícules. Dissenyada per la Universitat de Califòrnia.

Per a fer ús accedir “Explore the Onscreen Tobacco Database”.

 

Visitar lloc

Vull deixar de fumar

AECC

Necessites una xicoteta espenta? Des de la AECC et poden a orientar presentant-te claus, buidant mites i facilitant-te informació personalitzada en relació a tractaments.

 

 

Visitar lloc

apps y herramientas informáticas 6

SMOKE FREE TXT

DEPARTAMENT DE SALUT I SERVEIS SOCIALS DELS ESTATS UNITS

(En anglés). «Textos sense fum» és un recurs per a adolescents que prefereixen rebre informació per a deixar de fumar per missatge de text. SmokefreeTXT envia missatges als vostres telèfons mòbils per a motivar-te a deixar de fumar durant sis setmanes.


BECOME AN EX

TRUTH INITIATIVE

(En anglés). Per a participar en «Convertisca’s en un exfumador» has de tindre 13 anys o més. Aquest és un programa sistemàtic que t’ajuda a preparar un pla personalitzat per a deixar de fumar i està patrocinat per Truth Initiative.


THE REAL COST

ADMINISTRACIÓ D’ALIMENTS I MEDICAMENTS DELS EUA

The Real Cost (en anglés). «El Cost Real» és una campanya que detalla les conseqüències de fumar i informa sobre les diferents maneres de deixar de fer-ho. Plataforma dissenyada per l’Administració d’Aliments i Medicaments dels EUA


I QUIT

AMERICAN ACADEMY OF PEDIATRICS

(En anglés).  «Jo deixe de fumar» està dissenyat per a adolescents, I Quit t’ajuda a aconseguir-ho. Aquest lloc interactiu ofereix assessorament ràpid, recomanacions diàries i motius per a deixar de fumar, i fins i tot consells sobre què pots esperar mentre deixes de fumar.


MY LAST DIP

OREGON RESEARCH INSTITUTE

(En anglés). «No mastegar més» tracta la problemàtica de les persones que masteguen tabac. Aquesta pàgina t’ofereix diferents recursos que et permetran conéixer millor els perjudicis d’aquest producte i que t’ajudaran en el procés de deixar de consumir-lo.


«QUITTIN STARS NOW. MAKE YOUR PLAN»

SMOKE FREE

(En anglés). Deixar de fumar pot resultar difícil. Tindre una planificació t’ajudarà en el teu procés. Gràcies a aquesta eina podràs crear un pla personalitzat per a deixar de fumar.


20 RECURSOS ONLINE PER A DEIXAR DE FUMAR

FUNDACIÓ ESPANYOLA DEL COR

Deixar de fumar no és fàcil. Des de la Fundació Espanyola del Cor s’han recopilat una sèrie de recursos que t’ajudaran en el procés de deixar de fumar.


PLATAFORMA DEL NHS

SISTEMA DE SALUT DE REGNE UNIT

(En anglés) Recursos per a ajudar-te en el procés de deixar de fumar del sistema de salut de Regne Unit.


apps y herramientas informáticas 7

SMOKE FREE ESPAÑOL

Iniciativa que proporciona informació, recursos i suport a persones hispanes fumadores als EUA. Desenvolupat per Smokefree.gov de l’Institut Nacional del Càncer dels EUA.

SMOKE FREE TEEN

Informació basada en evidència científica i eines gratuïtes per a ajudar-te en la presa de decisions a adolescents amb l’objectiu de deixar de consumir tabac.

ESTILS DE VIDA SALUDABLE

Plataforma amb informació sobre com deixar de fumar o ajudar a deixar de fumar a altres persones. Dissenyada pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Footer

Per un món sense fum. Allibera't del tabac.

El tabaquisme és la primera causa de malaltia i mort evitable i afecta al 22% de la població valenciana. Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es desenvolupa una estratègia d'accions preventives i d'atenció per a disminuir la incidència del tabaquisme, entre les quals es troba aquesta Aula Virtual, amb material dirigit a la població més jove i al professorat perquè, entre totes i tots, acabem amb el tabac.